Kyäni

Jag och Jimmy har börjat arbeta med fantastiska produkter via företaget Kyäni
Och nej det är inte från Finland som många tror, blåbären kommer från Alaska och Kyäni betyder stark medicin!
Genom att dricka en liten påse med superfrukter varje dag får man i sig alla vitaminer, mineraler, antioxidanter och spårämnen som kroppen behöver! Denna lilla shot motsvarar 1,8 kg frukt och kostar mindre än en kopp kaffe på stan!

Hur som helst, en kille som heter Nicklas blev svårt brännskadad och frågade sina läkare om han fick använda sina egna hälsoprodukter för att påskynda läkning och 16 dagar senare så skrivs han ut!


Här kan ni själva läsa om detta!

Min farfar är en riktig skeptiker men sen han började med blåbär och droppar så kan han göra rörelser han inte kunnat göra på flera år!
Min pappa har haft en inflammation i axeln sen han bröt armen för 4 år sedan och har testat akupunktuer, sjukgymnastik m.m. men inget har fungerat - nu är han helt återställd!
Jag har även träffat en kille med diabetes typ 1 som förbättrat sitt långtidssocker på väldigt kort tid.
Jimmy har gått ner 6 kg sen han började äta blåbären för lite mer än en månad sen.
Ninni som varit konstant trött har blivit pigg och chockat oss alla med att storstäda sitt rum! :p
Det är riktigt häftigt när människor i ens närhet får så starka reaktioner, då vet man att det verkligen fungerar!

På torsdag kl. 18.00 kommer det hållas en affärspresentation på Hofvet här i Vallsta och jag uppmanar alla att komma! Där får ni smaka blåbär, äta smörgåstårta, få information om produkterna och företaget, ett tillfälle ni inte bör missa!



Vill du beställa produkterna så gör du det här: https://www.kyani.net/public/eu/sv/join/customer och uppger du Sponsor ID: 369454 så får du 10% rabatt och med frakten kostar en månadsförbrukning av blåbär cirka 350:-. Priset kan variera lite för fram till januari är priserna i dollar. Tycker absolut att alla ska testa en månad, man har 100% nöjdhetsgaranti så skulle du vara missnöjd får du pengarna tillbaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0